Aankomst
Vertrek
Personen

Hjärtligt välkomna!

Of hartelijk welkom zoals we dat in het Nederlands zeggen. In het archipel bij Koviksnäs (in de buurt van Västervik en Oskarshamn), zo'n twaalf uren rijden vanaf Nederland, ligt dit idyllische vakantiehuis. Het vakantiehuis biedt luxe en rust met een fantastisch uitzicht over de baai. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers (master bedroom met tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met een eenpersoonsbed), ruime woonkamer met open keuken en badkamer met douche en toilet. 

Verder kun je in de serre dineren of borrelen met een fantastisch uitzicht over de baai. 

Ons vakantiehuis is ook geschikt voor grotere groepen, meerdere stellen of families. Er zijn namelijk twee extra afzonderlijke hutjes (stugor in het Zweeds) zijn. Een van de hutjes beschikt over een tweepersoonsbed, terwijl de andere over een tweepersoonsbed en een stapelbed (in twee verschillende kamers) beschikt. 

Je kunt hier aan de Zweedse kust tot rust komen. Drink een kop koffie op het terras of in de serre met een fantastisch uitzicht over de baai of neem ‘s ochtends (of op een ander moment natuurlijk) een verfrissende duik in de baai. Geniet van onze Zweedse oase.

Mocht je toch een keer de gezelligheid willen opzoeken dan kun in de plaatsen Västervik en Oskarshamn uitstekend terecht. Ook kun je in de buurt de boot naar Gotland nemen of kun je een dagje naar Oland gaan. Wil je een keer naar Stockholm? Dan is dit ook goed te bereizen.